Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Manager Talent Acquisition

Omschrijving

Onze klant is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Als facilitaire dienstverlener staan kwaliteit en hoge klanttevredenheid centraal. Uitstekende medewerkers van een hoog niveau zorgen daarvoor net als de structuur, processen en systemen. Binnen dit bedrijf is de manager TA van groot belang. Deze manager coördineert alle werving ook de hoge volumes via de externe partners. Door je ruime ervaring in dit vakgebied binnen de wereld van het professionele klantcontactcenter. Weet je wat er speelt ken je de specifieke vraagstukken, speel je daar op in het stuurt die aan. Met je team ontwikkel je acquisition strategies en zorg je voor de optimale candidate experience. Ook hou je toezicht op, gebruik en het onderhoud van het ATS. Je bent op deze positie de Business Partner van het hogere management. Vanwege het internationale karakter en de hoofdrol hierin van de Nederlandse vestigingen is je Engels uitstekend. Er kan vanuit huis worden gewerkt.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend met goede voorwaarden (w.o. auto)

Functie eisen

Ruime ervaring ( > 5 jaar) binnen het werkgebied (klantcontactcenter) en leiderschap binnen TA (Recruitment), diepe kennis van sourcing, RPO's, ATS, arbeidsrecht. Gewend aan matrix structuren. Complexe wervingscampagnes over meerdere lijnen schrikken niet af. Houdt overzicht en overwicht. Wordt lid van het internationale team binnen het concern en leidt het locale team.

Plaatsnaam
niet van toepassing
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.