Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Manager Leden Services

Omschrijving

Onze klant is een organisatie met een uniek concept. Het bedrijf bestaat al vele jaren maar is met een strategische heroriëntatie bezig om het concept toekomstvast te maken. De ledenadministratie en de services naar de leden toe zijn daarbinnen van evident belang. Er wordt via verschillende kanalen gewerkt (brief, email, call). De nieuwe manager maakt het team weer hecht, pakt procedures en rapportages aan en overlegt met de directie over de voortgang en knelpunten. Je coacht je team naar een hoger niveau en verbindt. Baan is bedoeld voor vast maar een interim kandidaat die zich voor wat langer zou willen binden en daarna in vaste dienst zou willen is ook bespreekbaar.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.500,- bruto per maand plus overige sec. voorwaarden

Functie eisen

De hebt een aantoonbaar HBO niveau van werken en denken, bent een doener met denkkracht, analytisch en cijfermatig sterk, grote bindkracht en mensgericht, helder en duidelijk in visie en sturing, commercieel gevoel zonder sales te zijn. De hebt minstens 5-7 jaar ervaring binnen contactcenters.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
online
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.