Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Manager Klanten Service Suriname

Omschrijving

Voor deze zeer grote internationale speler op het gebied van facilitair klantcontact zoeken wij een manager Klanten service die als manager verantwoordelijk is voor de klantopdracht en de uitvoering. Het betreft een positie in haar vestiging in Suriname. De teamleiders rapporteren aan hem en indirect is hij verantwoordelijk voor de medewerkers op deze klantopdracht. Je coördineert en onderhoudt contacten met de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk ook voor de resultaten. Je rapporteert aan de country director. Uitstekende promotiekansen naar directieniveau

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend concurrerend salaris met prima voorwaarden (expats)

Functie eisen

Afgeronde hogere opleiding (HBO of WO), ca 5 jaar in soortgelijke leidinggevende rol binnen het contactcenter. Helder en sterk leiderschap. Cijfermatig onderlegd. Rapportages, plannen en de realisatie zijn je goed bekend. Werkdruk en besluitvaardigheid horen bij je. Je spreekt goed Engels, bent sterk op kwaliteit en afspraak. Je kan uitstekend omgaan met verschillende culturen.

Regio
Suriname
Plaatsnaam
Paramaribo Suriname
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.