Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

manager Klant Contact Center (inhuis)

Omschrijving

Je geeft binnen deze marktleider leiding (indirect) aan een aantal teamleiders en voert de cross- en upsell verder door zonder harde sales. Het bedrijf streeft naar operational excellence en verwacht van deze manager hand- en spandiensten op dit terrein. Je hebt visie op het vak en hoe t in te zetten om t differentieel voordeel verder uit te nutten. Er is genoeg ruimte binnen de strategie investeringen op dit gebied door te voeren. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet deze successievelijk in te voeren op basis van een heldere business case. Wat dat betreft ben je een 'harde' professional met zeer veel gevoel voor (de kwaliteit) van mensen en hun motivatie (mensen mee krijgen). Je weet ze te enthousiasmeren. Je hebt de juist mix tot je beschikking. Er is ruimte voor de eigen ontwikkeling en die van de medewerkers.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Salaris tussen de 60 -80.000,- bruto per jaar plus

Functie eisen

WO werken en denken (aantoonbaar), overzicht met goed oog voor de operatie, overtuigingskracht, natuurlijk leiderschap, oog voor de mens, zichtbaar, gewend grotere groepen indirect te leiden. Visie op het vak met kennis van en ervaring met verandering, ondernemersskills zonder sales te zijn, gewend met mensen de mooiste resultaten te halen en dat hen te laten merken.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.