Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

manager-director Klantenservice (inhuis)

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvolle onderneming met heldere en duidelijke strategie. Klantenservice is een van de spillen waarop deze strategie draait naast de sales die in een andere afdeling is ondergebracht en niet onder deze functionaris valt. Het bedrijf is zeer dynamisch en begeeft zich met nieuwe concepten en visies in de tripleplay markt en breidt dat uit naar meer algemene diensten. De functionaris heeft visie op klantenservice ontwikkelingen en weet de afdeling naar een hoger plan te brengen. Geeft indirect leiding aan ca 250 medewerkers en direct aan 8 managers die de operatie aansturen. Deze functionaris is lid van het MT en rapporteert rechtstreeks aan de board.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca € 100K bruto per jaar plus overige emolumenten

Functie eisen

De functionaris heeft een academisch niveau liefst afgerond met een masteropleiding. Ruim 6-8 jaar ervaring in een dergelijke rol met aantoonbare veranderkracht en visie. De functionaris schakelt moeiteloos van operationeel naar strategisch en tactisch niveau. Heeft aantoonbare ervaring in het leiden van grote groepen (direct en indirect) en toont leiderschap op een prettige manier. Daarnaast denkt hij/zij mee over de richting en de bedrage van klantenservice in de onderneming. Ervaring in de nutssector (telecom, energie e.d) is een zeer grote pre.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
energie en telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.