Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

manager Customer Services (Food/Feed) - inhuis

Omschrijving

Deze internationale organisatie is actief in kwaliteits- en samenstellingsmeting binnen de Feed/Food sector (veelal grondstoffen). Sterk gecertificeerd. Gezond en groeiend. B2B. De (technisch inhoudelijk gerichte) afdeling CS (17 medewerkers) vormt binnen de keten een cruciale schakel van en naar klant en eigen organisatie. De klantbeleving moet op een hoger peil worden gebracht en sterker procesmatig worden ingericht (gestructureerd), waarbij eigen initiatief en ruimte voor de medewerkers belangrijk zijn. Investeringsmogelijkheden zijn er. De nieuwe manager CS gaat dat proces leiden en als MT lid vertegenwoordigen binnen het management. Het CS aanspreekpunt. Veel ruimte zich verder te ontwikkelen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca € 72.000,- bruto per jaar afhankelijk van ervaring, prima secundaire voorwaarden

Functie eisen

Een technisch gerichte minimaal HBO opleiding zonder techneut te zijn, ruime ervaring in Customer Services binnen B2B en verandermanagement. Procesindustrie is een pre maar niet noodzakelijk. Zakelijk en helder in denken en structuren, coachend leiderschap om de afdeling op hoger plan te brengen. Leiderschap. Lean ervaring/ kennis als verander aanpak is een must (of soortgelijk), ambitie, flexibiliteit

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Food/ feed (laboratorium)
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / +31 6 54 793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.