Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

manager Backoffice

Omschrijving

De organisatie is een zeer succesvolle grote aanbieder van Telecom en Energie producten. Je leidt de belangrijke afdeling facturatie en incasso (collection) als eindverantwoordelijke. Je bent lid van het MT en rapporteert aan de COO. Het bedrijf kent een uitstekend personeelsbeleid niet alleen met woorden maar ook daden. Fijn bedrijf om voor te werken waar jouw mening er ook echt toe doet. Je werkt nauw samen met andere afdelingen ( wo Finance, klantcontact, etc). Kwaliteit, beleid en vlekkeloze uitvoering zijn jouw ding.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Concurrend salaris

Functie eisen

Je hebt minimaal een bachelor achtergrond in een relevante studierichting (master is een pre)Je hebt uitstekende ervaring ( grote pre) binnen de marktsectoren (Telecom en/of Energie). Visie op het vakgebied. Processen, kwaliteit, optimalisatie ken je als geen ander. Je hebt visie, lef, staat voor je mensen en hakt knopen door. Klantprocessen en collection hebben geen geheimen voor je. Je bent manager en hebt de ambitie om t beter te doen. Bent toe aan de eindverantwoordelijkheid voor dit proces. Klant staat bovenaan maar handelen is soms noodzakelijk. Een VOG is vereist om deze positie te kunnen vervullen.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
Energie/Telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.