Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Hans Bach, partner en oud directeur Call’m Services 2018

Body

Wij zijn op zoek naar…..
Je hoort maar al te vaak bij bedrijven: wij zijn op zoek naar….Maar je moet wel weten waar je gaat zoeken, wat je nu echt wel degelijk nodig hebt en wat je er graag nog bij zou willen zien . Additionele zaken dus, maar overdrijf dat niet.
Wanneer je door de jaren heen een goede database hebt opgebouwd, al tig jaren bewezen succesvol hierin actief bent en weet wat essentieel is en wat aanvullend handig zou zijn, pas dan kun je succesvol gaan zoeken.
Het hebben van een betrouwbare database is dan dus een essentiële pro. Bovendien is het natuurlijk een pro wanneer dit jouw vakgebied is, maar dat zal u duidelijk zijn. Als je rundvlees wilt eten ga je ook niet het weiland in …

Door mijn jarenlange samenwerking met Hofstad Search kan ik u aanbevelen om met Pia en Peter de Wijer in zee te gaan. De kennis en ervaring van Hofstad Search zal u helpen de juiste kandidaat te vinden. En daar worden u en uw bedrijf weer succesvol van!