Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

director Business Development

Omschrijving

Dit gerenommeerde en zeer succesvolle bedrijf is een dienstverlener op het gebied van het verbeteren van klantinteractie dmv analyse (processen en data) en inzetten van mensen en tools. Hiertoe zetten zij hun eigen geregistreerde en bewezen effectieve methodiek in. Voor dit bedrijf zoeken wij een ondernemende en aantoonbaar succesvolle business developer (geen farmer) die of het talent heeft om uit te groeien tot director of reeds op dit niveau zit. Hij zal (ook samen met de directeur) het bedrijf verder uitbouwen. Hij jaagt, legt contacten met nieuwe relaties en bouwt deze verder op zodat nieuwe opdrachten kunnen worden verkregen. Hiertoe zet hij zijn (reeds) ruime netwerk in. Hij is een consultative seller en weet te scoren. Als MT-lid bepaal je mede de koers en obv je actie-/ salesplan ga je ervoor. Je bent in the lead en kan mensen voor je winnen. Je bezoekt netwerk evenementen, denkt mee en bent zichtbaar. Alle ruimte om jouw aanpak en inzichten in te zetten en/of verder te ontwikkelen. Ruime promotiekansen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 7.500,- bruto per maand, plus uncapped bonus en overige prima voorwaarden (obv ervaring en mate van aantoonbaar succes)

Functie eisen

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau (aantoonbaar), minimaal 5 jaar ervaring als consultative seller (binnen de klantcontact- of uitzendbranche) met bewezen succes, uitstekende uitdrukkingsvaardigheid, sterke gunfactor, afronder, inspirator en een actief netwerk (bv in finance, utilities, Retail, MKB, zorg etc). Voor de juiste kandidaat ligt ruim partnership binnen de mogelijkheden. Een zeer getalenteerde met duidelijke drive, maar minder ervaring zou in het groeipad mee kunnen.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.