Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

CX expert SPOED - Interim

Omschrijving

In deze gemeentelijke overheidsorganisatie neemt men CX serieus en heeft men een actief plan opgesteld om de Customer Experience verder te ontwikkelen. Veel is er al gedaan aan beschrijven van bv de klantreis. Voor deze fase is een interim expert (consultant/ projectmanager) nodig om de teams verder te begeleiden, programma's verder te ontwikkelen en om coachend te implementeren. Men gaat uit van een full time inzet voor de duur van 6 maanden.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Interim
Salarisindicatie

Uurtarief

Functie eisen

Hoger opgeleid of door ervaring op dat niveau. Ervaring in dit soort trajecten binnen overheden (ca 4-5 jaar) is een zeer sterke pre. Ervaring met Design Thinking en programma ontwikkeling, customer journey mapping, service blueprints en Miro.

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
Overheid
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.