Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Customer Service Director (begint interim maar gaat mogelijk later voor vast)

Omschrijving

Als manager van dit team van operations managers ben je de inspirator en moderator. Je stimuleert, initieert, maakt de discussie los en creëert de inhoudelijke discussie op weg naar continue verbetering ,met groot draagvlak. De mening van de mensen telt en weegt zwaar voor jou, niettemin toon je leiderschap en visie. Complexe omgevingen waarbij je zowel naar de back- als de frontoffice kijkt zijn voor jou uitdagingen die op hun merites beschouwd interessante en resultatieve kansen zijn die je graag stuurt en faciliteert. Je rapporteert aan de managing director en bent lid van het MT. Bereidheid tot overstap voor vast moet aanwezig zijn. Je begint als interim in een nader overeen te komen vorm (tarief, tijdelijk contract, detachering oid) dat later mogelijk kan worden omgezet in een vaste baan.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Interim
Salarisindicatie

Interim: volgens tarief en indien vast: volgens het salarishuis met een max van €90-100K bruto per jaar

Functie eisen

WO succesvol afgerond ( of gelijkwaardig). Ruime ervaring (8-10 jaar) in complexe omgevingen binnen het Customer Contactcenter binnen de zakelijke dienstverlening, commercieel gevoelig maar geen sales. Sterk quality driven met ruim oog voor de mensen (gewend te veranderen en mensen de ruimte voor inbreng te laten). Gevoelig voor verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Visie, lef en daadkracht. Leiderschap en compassie.

Regio
Noord
Provincie
Groningen
Plaatsnaam
Leek
Branche
vanwege de vertrouwelijkheid nader in te vullen
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.