Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Channelmanager Telemarketing

Omschrijving

Binnen de marktleider op het gebied van goede doelen fondswerving is ruimte voor een channelmanager Telemarketing die sales en retentie goed heeft leren kennen. Processen, methoden en kwaliteiten zijn jou niet vreemd. Omdat het om een van de grotere goede doelen organisaties gaat is compliance en wet- en regelgeving voor jou zeker leidend. Jouw taak is het die werving en retentie op orde te houden of te vergroten. Daartoe stuur je indirect en op resultaten van de externe contactcenters. Spreekt managers daarop aan en bewaakt de sfeer en de resultaten. Je kunt collega onder de collega's zijn maar ook duidelijk de leider. Retentieprogramma's ken je net als salestargets. Je voelt je als een vis in het water en weet dat uitstekend over het voetlicht te brengen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca € 4.000,- bruto per maand en prima bonus regeling.

Functie eisen

Minimaal HBO werken en denken. Aantoonbaar succesvol in het bereiken van commerciële resultaten met het contactcenter. Weet mensen te motiveren en laat het als t ware van zelf gebeuren. Je toont leiderschap. Begeleiding en evt. training zijn je bekend. Je onderhoudt ruim je contacten met de externe bureaus en laat daar regelmatig je snuit zien. Je hebt goed gevoel voor getallen, targets. Je bent betrouwbaar en thuis in de regelgeving rond goede doelen.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
Charity
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.