Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business proces analist

Omschrijving

Binnen dit prachtige bedrijf (het zorgdomein) analiseer je de klantgerechte processen (operationele en administratieve) van en naar het Klantcontactcenter met het doel deze te verbeteren. Jouw (data)analyses zijn de basis voor de verbeterslagen gericht op optimalisering en rendement. Je adviseert de stakeholders, signaleert knelpunten en risico's en neemt deel aan het opzetten van business cases. Alles gericht op zowel procesmatige als ICT gerichte verbeteringen (functioneel). Je helpt te innoveren en de change aan te zetten. Zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Marktconform met uitloop en prima voorwaarden (w.o auto, pensioen, en meer)

Functie eisen

HBO werken en denken (bedrijfskundige en/of ICT achtergrond), minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke rol, team worker en goed gevoel voor stakeholdersmanagement. Pragmatische inslag (als het niet gaat zoals t moet, dan moet t zoals t gaat).

Regio
Oosten
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht/Arnhem
Branche
Gezondheidzorg
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.