Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business analist

Omschrijving

Onze klant is een grote internationale KCC organisatie die klantenservices voor grote bedrijven uitvoert. Succesvol en een fijne plek om te werken. Als business analist duik je de data in en analyseert die, ontdekt trends en komt tot verbeteringsvoorstellen. Waar mogelijk en met de juiste ervaring kan je die ook helpen implementeren. Je werkt in een afdeling met andere specialisten w.o, naast analisten ook developers die aanpassingen kunnen uitvoeren. Met gevoel voor de techniek zit jij meer aan de business kant. Je analyseert, interpreteert en geeft adviezen, maar komt ook proactief met verbeter voorstellen. Een baan die openstaat voor beginnende specialisten met grote doorgroeikansen, ook internationaal. Ook kandidaten uit een ander specialisme met sterk analytische vaardigheden kunnen reageren (bv uit de WFM kant).

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Marktconform of hoger voor de juiste kandidaat met prima voorwaarden, ook voor starters

Functie eisen

Minimaal HBO denk aan data analyse, business intelligence of ermee in aanraking zijn geweest met een sterk analytisch profiel, maar geïnteresseerd in haalbaarheid, communicatie en mensen.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Brabant
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 2151919 of 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.