Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

2 Operations managers Paramaribo

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvol (inter)nationaal opererende facilitaire contactcenter organisatie. Zij zijn al een aantal jaren actief vanuit Suriname en andere landen. Voor Paramaribo is de behoefte ontstaan naar een 2 tal operations managers die ieder leiding geven aan ca 75 medewerkers (indirect) en direct aan 5-6 TM's. Zij zijn verantwoordelijk voor de KPI's en de onder hun verantwoordelijkheid vallende SLA's tbv hun gerenommeerde Nederlandse opdrachtgevers. Kandidaten krijgen een contract van 2-3 jaar aangeboden.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Goed salaris en expats voorwaarden

Functie eisen

Minimaal 3-5 jaar ervaring op een wat hoger managementlevel binnen het klantcontactcenter (maar een van de rollen staat ook open voor een senior TM die toe is aan de volgende stap), liefst ook facilitair. Minimaal HBO werken en denken, sterk analytisch (ook in de cijfers), naast Nederlands uitstekende beheersing van het Engels. Quality driven, no nonsens pragmaticus. Sterk gevoel voor culturen, respect, humor, heldere management stijl. Commitment voor de contract periode. Buitenland ervaring is uiteraard een pre.

Plaatsnaam
Paramaribo
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.