Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

WFM coordinator

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvolle onderneming in klantcontact tbv opdrachtgevers. Als WFM coordinator leid/coordineer je traffic, planning en forecasting. Je werkt mee, leidt en ontwikkelt. Als WFM'er ben je de adviseur van het management en analyseer je de verwachtingen van de verschillende onderdelen. Je bent een heldere denker, maar zeker ook een doener: geen academische beschouwingen, wel werkbare capaciteitsplannen en je brengt met je visie het hogere managent op een beter level mbt capaciteiten, kostenbeheersing en planning. Je stuurinfo biedt daar de basis en daardoor de helpende hand. Je opereert gezaghebbend met je ervaring en kennis zonder afstand en hierarchie.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.500,- bruto per maand plus uitstekende voorwaarden

Functie eisen

HBO werken en denken en minstens 3 jaar ervaring als coordinator in het werkveld. Je bent analytisch, gedegen, met flair en communiceert makkelijk met de stakeholders. Ruime kennis van en ervaring met Excel en een WFM tool (bvk Verint). Je bent een samenwerker (in het graniet gebeiteld). Je overtuigt door visie, kennis en je samenwerkingsgerichtheid.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.