Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

WFM capaciteitsmanager (inhuis)

Omschrijving

Binnen deze internationale speler (producten en diensten) ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de WFM cyclus. Je richt je inhoudelijk mn op het forecastingdeel, maar coördineert/leidt de hele cyclus. Door uitstekende planning en forecasting ademt de capaciteit correct afgestemd, tijdig en adequaat mee met contactaanbod (de kwantitatieve serviceverlening). Je coacht, stuurt, coördineert en stimuleert. Je adviseert de manager van de verschillende operationele klantcontact afdelingen.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 60.000,- bruto, zeer goede secundaire voorwaarden (7,5% prestatiebonus, 26,5 vakantie dagen e.m) en prima ontwikkelmogelijkheden.

Functie eisen

WO werken en denken (aantoonbaar), ruime ervaring met WFM tooling en binnen het werk veld 5-10 jaar ervaring liefst op alle onderdelen van de cyclus. Ervaring met het opbouwen van een nieuwe afdeling is een grote pre. Organisatie sensitief, collegiaal en teambuilder zijn vanzelfsprekende eisen.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Omgeving Utrecht
Branche
internationale dienstverlener / producten binnen de zorgsector
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.