Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Vestigingsmanager

Omschrijving

Je geeft indirect leiding binnen een A1 bedrijf aan het multilingual Contactcenter met ca 380 medewerkers. Je direct reports zijn ca 5 MT leden die zowel staf als operatie vertegenwoordigen. Relatiebeheer, strategie en SLA zijn erg belangrijk. Je hebt een uitstekend oog voor de kwaliteit van het werk. Je overlegt, koppelt terug, rapporteert (aan de country manager en de relaties). Bindt, verbindt, bent leider en sterk mensgericht. Resultaten zijn uiterst belangrijk en binnen dit veld speelt het af.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 6.500 bruto per maand plus bonus en overige voorwaarden

Functie eisen

Minimaal HBO opgeleid met WO denken en werken. 5-10 jaar ervaring binnen het Contactcenter met recent de integrale verantwoordelijkheid (ook P&L) over grotere groepen, ervaring binnen het multilingual CC is een grote pre evenals binnen de Leisure en of online branche. Je bouwt als vanzelfsprekend uitstekende relaties op met de stakeholders binnen en buiten het bedrijf, dus uitstekend contactuele vaardigheden. Vloeiend Engels is een must.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.