Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Senior WFM’ er

Omschrijving

Deze organisatie is actief op het gebied van alarmservice. Zij bestaat reeds meer dan 15 jaar en werkt veel in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Vanwege de groei en daardoor uitbreiding is er ruimte voor een out of the usual denker en doener. Een deskundige die de business begrijpt en WFM kan inzet als efficiency middel gericht op WFO. Naast adequate planning en forecast is hij eveneens de adviseur van het hogere management (denk ook aan de business analyses die ingrijpen in het proces).

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ruim salaris en uitstekende voorwaarden

Functie eisen

Een oorspronkelijke visie op business en de plaats van WFM daarbinnen, 5-6 jaar ervaring in het Klantcontactcenter met zicht op de hele cyclus, goed thuis in planningstools, ervaring met de koppeling van business analyse aan bv forecasting, adviesvaardigheden, bereid om de business kant van het bedrijf grondig te kennen, consultingskilsl en de ambitie te coordineren.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.