Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

(senior) operations manager

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende dienstverlener binnen het klantcontact. De dienstverlening richt zich vnl op de technische ondersteuning (helpdesk). Je geeft indirect leiding aan een groot clientteam (ca 50-100 medewerkers/project specialisten) via ops managers en TM's die de dagelijkse leiding hebben. Je bent eindverantwoordelijk ook in termen van P&L, finance . Via veelvuldig overleg met de klant stuur je op de afspraken (SLA's) en geeft vorm aan het partnership (ook proactief). Omdat je project onderdeel is van de totale keten van de klant ben je verantwoordelijk voor de complete Customer Experience en Journey Je functioneert op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Deze vacature staat ook open voor minder ervaren kandidaten met minimaal 3-4 jaar operationeel management van wat grotere groepen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.850,- bruto per maand obv ervaring en achtergrond

Functie eisen

Je hebt een HBO + werk- en denkniveau en kunt dat aantonen, je hebt een ondernemende instelling, straalt leiderschap uit, bent goed met cijfers, spreekt en schrijft vloeiend Engels en prima Nederlands, hebt gevoel voor en ruime ervaring met operationeel management ( > 5 jaar) en bent gewend projectmatig te werken. Procesverbeteringen hebben je continue aandacht evenals de implementatie daarvan. Ook pragmatische instelling: ' Als t niet gaat zoals het moet, moet t zoals het gaat' - schrikt je niet af. Ervaring met online is een pre. Ruime promotiekansen in een succesvolle onderneming. Veel ruimte voor eigen invulling.

Regio
Oosten
Provincie
Overijssel
Plaatsnaam
Enschede
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.