Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

sales manager leden- en abonneewerving

Omschrijving

Deze leden en abonneesorganisatie werft o.a. via het principe lid voor lid. Zij is daar succesvol in. Leden krijgen daardoor toegang tot zeer interessante aanbiedingen (ver onder de marktprijs). Via de socials doen zij eveneens campagnes en aspirant-leden vragen om meer informatie en geven daar toestemming benaderd te worden. Dat geldt ook voor vertrekkende (en recent vertrokken) leden. Samen met het Contactcenter worden deze aspirant- (en oud-)leden en -abonnees actief benaderd voor het wervings- of herwinningsproces. Er is geen sprake van cold calling. De nieuwe sales manager leden- en abonneewerving volgt dit op. Conversie is zijn/haar doel. Ruimte om een klein team op te bouwen

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 7.000,- bruto per maand plus vrijwel uncapped bonus ( ca € 50.000 per jaar)

Functie eisen

Ruime commerciële ervaring, liefst in leden werving. Doortastende zelfstarter. Doelbewust maar klantgericht. Helder in communicatie en rapportage naar het hoger management. Realist en gedreven.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.