Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Plannings Coördinator en manager Crew Center

Omschrijving

Als Planning coördinator geef je leiding aan het WFM team dat bestaat uit 2 fte planners en een sort of Traffic onderdeel (medewerkerscentrum). Je werkt voor een van der grootste en belangrijkste eventorganisatoren van Nederland en zit als een spin in t web. Je bent daardoor flexibel, maar grondig en weet de juiste toon te vinden om managers te ondersteunen en te adviseren over de haalbaarheid van een event. Planning staat op je voorhoofd gestempeld en stakeholder (in- en extern) management is je op het lijf geschreven. In het hoofdseizoen moet opgeschakeld worden en in de wat slappere tijden het omgekeerde met af en toe spoed klussen naast de reguliere. Je evalueert, overlegt, coördineert en stuurt. Je coacht je afdeling en denkt continu aan verbeteringen. Uitdagingen volop. Leiderschap en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. De functie staat ook open voor manager die het planningsproces goed kennen.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Boven marktconform plus extra's als gratis eventsbonus en meer

Functie eisen

Je hebt drive, inzicht, redelijke ervaring en bovenal de energie om dingen voor elkaar te brengen en als ze onmogelijk kunnen dan maar niet (dus persoonlijkheid en inzicht). Je hebt een HBO denk en werkniveau, je bent sterk analytisch, team gericht, collegiaal maar vooral ook flexibel. Je weet te handelen.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Omgeving Rotterdam
Branche
events
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.