Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

manager Recruitment Contactcenter

Omschrijving

Je stuurt de recruitment afdeling aan bestaande uit recruiters en coördinatoren (regionaal) alsmede assistent-recruiters. Je werkt op hoog niveau binnen de een van de top 4 Contactcenters. Deze werkgever heeft de medewerker zeer hoog in het vaandel staan. Je taak is het zorgen voor een adequate, efficiënte en tijdige instroom van nieuwe medewerkers dusdanig dat de projecten tbv de klanten kunnen worden uitgevoerd. Dit betreft zowel contactspecialisten, stafrollen en managementfuncties. Employer branding, recruitment marketing, campaign management, preboarding en Werving & Selectie hebben geen geheimen voor je. Zowel qua beleid als uitvoering. De belangrijkste taak is de lijn ( je interne klant) ontzorgen voor wat de bemensing betreft. Je onderhoudt contacten met externe leveranciers en kennisinstituten en ontwikkelt of past beleid aan.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 65.000,- bruto per jaar plus overige emolumenten (waaronder vakantiegeld, pensioen, leaseauto e.m.)

Functie eisen

HBO/WO werken en denken, ruime ervaring binnen het managen van recruitment in de contactcenter omgeving, liefst facilitair. Communicatie, standvastigheid, voorbeeldrol, hands-on mentaliteit, creativiteit en vakman/-vrouw binnen de nieuwste ontwikkelingen herken je goed. Je onderschrijft kernwaarden als: respect, openheid en eerlijkheid en koppelt dat aan resultaat en succes.

Regio
Nederland
Plaatsnaam
Onbelangrijk, maar in de buurt van een van de vestigingen heeft voorkeur
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 2151919 / 0625006083
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.