Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Manager Planning

Omschrijving

De klant is een zeer grote en gerenommeerde dienstverlener van facilitaire diensten (met veel bekende merknamen). Als manager Planning ben je in het hart van deze enerverende organisatie met grote pieken. Hoewel je niet opereert met en verantwoordelijk bent voor de wachtrijen die ons hebben geteisterd op weg naar onze (vakantie) bestemmingen, zie je die wel op andere plekken ontstaan. Jouw taak is m.n de planning van de (personeels)toegangen. Die overigens goed verloopt, maar altijd efficiënter kan. Je ondersteunt strategisch en opereert tactisch. Je adviseert de stakeholders, leidt je team en bent verantwoordelijk voor het capaciteitsplan.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Concurrerend plus auto, pensioen en meer.

Functie eisen

HBO werken en denken, ervaren en stabiel. Sterke klantgerichtheid. Stakeholdersmanagement. Enthousiasmeert zijn team en leidt alle overleggen die zijn discipline binnen de business unit betreffen. Slagvaardig, analytisch sterk, advies capaciteiten, maar ook voldoende lef om z'n inhoudelijke punt te maken.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
omgeving reiswereld
Telefoonnummer
+31654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.