Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

manager Klantcontact (inhuis)

Omschrijving

Binnen deze internationale organisatie (binnen de zorgverlening) stuur je indirect (via een teamleider) een afdeling van ca 30 adviseurs/specialisten aan die contacten onderhouden met zorgspecialisten in B2B. Je stuurt je afdeling in het veranderingsproces wo commercialisering (geen sales). Je bent verantwoordelijk voor zowel het financiële als kwalitatieve deel en kijkt dus kritisch naar de output en de processen om daar te komen. Je ontwikkelt de afdeling naar "best of class" niveau. Men name de span of attention is hierbinnen groot. Standplaats is zowel de vestiging ten zuiden van Rotterdam als het hoofkantoor in de omgeving Utrecht. MT-lid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max tussen de 65-70.000 bruto plus prima secundaire voorwaarden, wo auto en 12,5% bonus.

Functie eisen

Je opereert op niveau met een HBO/WO achtergrond (werken en denken), hebt gevoel en ervaring met strategie ontwikkeling en kan zowel op dat niveau sturen als oog hebben en houden voor de operatie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als verantwoordelijke manager binnen het KCC in de B2B hoek. Hebt veranderervaring en bent gewend naar excellente organisaties te streven, Je hebt duidelijke affiniteit met het werkgebied (zorg)

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Ten Zuiden van Rotterdam en omgeving Utrecht
Branche
zorgsector
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.