Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Klantcontact analist - business analist

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler op het gebied van zorg en zorgproducten. Het bedrijf transformeert naar een sterk klantgerichte omgeving in zowel B2C als B2B op zowel produc-t als meer diensten niveau. Deze functionaris analyseert de processen mbv van de systemen, komt met pro-actieve voorstellen, bouwt business cases en adviseert de managers met rake analyses en rapportages.

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 57.000,- bruto met zeer goede secundaire voorwaarden (wo prestatiebonus 7,5% , 26,5 vakantiedagen en zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden

Functie eisen

WO werken en denken (lfst aantoonbaar door vorige functieniveaus en opleiding). Ruime ervaring met verbetertrajecten, draait je hand niet om voor data-analyses en vindt je weg binnen databases. Je blinkt uit in heldere analyses en rapportages. Verbeteren is je second name. Je hebt expertkennis van tools (bv Cognos BI, Crystal Report, Excel ed). Je voelt je als een vis i het water bij complexe vraagstukken en weet dit helder te communiceren. Daarnaast ben je een collega en toont affectie met het werkgebied.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Nabij Utrecht
Branche
zorgsector
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.