Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Keten manager (senior)

Omschrijving

In deze succesvolle onderneming met heldere groeidoelstelling (die prima op de rit staat) vormt kwaliteit van dienst verlening een belangrijke actor. De afdeling ketenmanagement binnen Kwaliteits- en Ketenmgt is daar verantwoordelijk voor. Binnen deze afdeling is de behoefte ontstaan naar een senior ketenmanager. Hij is verantwoordelijk voor het monitoren, ontwerpen, implementeren van verbeterslagen. Daartoe analyseert hij processen binnen de (deel)keten, signaleert knelpunten en zorg voor de verbetervoorstellen in nauw overleg met de stakeholders, na accordering draagt hij zorg voor de implementatie (bv als programma of projectmanager).

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend salaris met prima voorwaarden

Functie eisen

HBO + door afgeronde opleiding en aanvullende opleidingen (bv LEAN, Agile etc), meer dan 5 jaar ervaring in continue verbetering, aantoonbare change ervaring met ook bv Business Process Management, ervaring met telecom is een pre. Ook ervaring in het coachen en begeleiden van collega's is een zeer sterke pre. Het KCC heeft qua processen weinig verrassingen voor je.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Omgeving Rotterdam en Breda
Branche
leisure en telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.