Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

(junior) project manager

Omschrijving

Als (junior) project manager ben je al een paar jaar ervaren in het werken met projectgerichte taken op het gebied van klantcontact en bv de daaraan gerelateerde ICT vraagstukken. Maar ook processen, capaciteiten en meer behoren tot de rol. De projecten zijn intern gericht en ook op de juiste aansluiting van de klantgegevens en -processen. Je bent spin in het web. Bestand tegen druk en hectiek.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

marktconform

Functie eisen

Minimaal HBO opgeleid, enkele jaren (werk) ervaring in een soortgelijke rol, aantoonbaar projectmatig en liefst ook Contactcentergericht, gevoel voor mensen en resultaten, drive en ambitie "to get things done and right", can-do mentatileit, ervaring met projectmanagement tool (scrum of anderszins gecertificeerd is een pre). De vacature staat ook open voor bv een teamleider met project ervaring in genoemde gebieden.

Regio
Oosten
Provincie
Overijssel
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.