Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

coordinator WFM

Omschrijving

De coordinator heeft een leidende rol als senior WFM specialist met als taak naast meewerken in een complexe WFM structuur multilingual ( 19 talen!) , multichannel gericht op forcasting, planning, scheduling en trafficking, het coordineren, leiden en op een hoger plan brengen van de WFM afdeling. Het primaire proces is gericht op servicing, ordering voor meerdere werkstromen, multiple products en multiple skills. Inhoudelijke en professionele uitdaging!

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

ca € 52.000,- bruto per jaar plus overige voorwaarden

Functie eisen

Minimaal HBO niveau (aantoonbaar bv door een relevante bachelor), Vloeiend Nederlands (minimaal near native en Business English), ca 5 jaar ervaring in een facilitaire liefst internationale contactcenter omgeving, kennis van AVAYA/CMS, adviescapaciteiten, sterke analytisch skills. Ervaring met en kennis van COPC en/of Six Sigma is een pre. Doortastend, gedreven, proactive. Spreekt en schrijft Nederlands op (near)native level en is uitstekend thuis in (Business) Engels.

Regio
Oosten
Provincie
Overijssel
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitaire contactcenters
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.