Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Consultant studententeams/poolmanager/jr operationeel account manager (3x)

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvolle bemiddelaar van flex personeel (HBO/WO studenten) in de verschillende markten waarbij klantcontact centraal kan staan. Door de enorme groei is er grote behoefte aan nieuwe collega's. Als consultant studententeams/poolmanager/jr operationeel acccount manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de wekelijkse inzet van flexpersoneel bij de klant(enservice afdelingen). Je hebt daarvoor een uitstekend contact met je opdrachtgever en begrijpt zijn behoeften. Je organiseert en initieert. De betrokken doelgroep -studenten- is voor jou een openboek en je bent gesprekspartner en motivator voor hen. Je adviseert tevens de klant voor een zo optimale en kwalitatief zo hoog mogelijke inzet. Daartoe ben je zeer regelmatig op de locatie bij de klant. Uiteraard neem je deel aan events voor je doelgroep en bent daar ons gezicht.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Marktconform met uitschieters voor de topper

Functie eisen

Sterk klantgericht en communicatief. Je regelt en plant, je hebt al enige ervaring (1-3 jaar) in het klantbeheer en klantcontact (mss als werkstudent in een klantcontactcenter gewerkt). Je herkent behoeften van zowel de studenten als de opdrachtgever en weet daarin te manoeuvreren. Aanstekelijk enthousiast en vrolijk, HBO of WO achtergrond en een rijbewijs completeren de eisen.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht
Branche
commerciele arbeidsbemiddeling
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.