Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Client manager

Omschrijving

Je bent met het jonge team verantwoordelijk voor het bedenken en monitoren van innovatieve social media campagnes voor grote (internationale) klanten. Je hebt een hbo denk- en werkniveau, commercieel en organisatorisch sterk, gek van webcare, social media, advertising, doelgroep activering en influencing. Handson, teamworker maar ook zelfstandig en goede balans tussen working hard/playing hard. Serieuze carriere opties (zowel inhoudelijk als managerial) ​in een fantastisch groeiend social media bureau. De vacature staat open voor iemand die toe is aan de volgende stap in zijn carriere (denk aan teamleiders met enkele jaren ervaring in de socials (campagnes, community manage-ment en webcare), junior projectmanagers en junior consultants met bv customer experience ervaring in de socials).

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

UItdagend en passend bij jouw ervaringsniveau

Functie eisen

HBO werken en denken, ervaring in en daardoor ook grote affiniteit met social media (campagnes) in een commerciele hectische werkomgeving waar creatieve inbreng en organisatorische skills hand in hand gaan. Kandidaten met enkele jaren (project)management en of consultantservaring en talent voor en kennis van de socials genieten de voorkeur.

Regio
Zuid
Provincie
Noord-Brabant
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.