Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

business consultant (eerst interim dan mogelijk vast)

Omschrijving

Onze kandidaat gaat een belangrijk selectieproces (outsourcing) begeleiden, zowel initieel als implementatie van de uitkomst. Daartoe stelt hij met de projectleden selectiecriteria op, ondersteunt de stakeholders en helpt een voor de organisatie zo goed mogelijke keuze te maken die uitmondt in een uitstekend en to the point outsourcingscontract. In het implementatiestuk heeft hij namens de outsourcende partij een duidelijke inbreng en zet zijn ruime kennis in. Het spreekt voor zich dat dit een precair en strikt vertrouwelijk traject is.

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Interim
Salarisindicatie

Verschillende opties mogelijk voor interim, vast volgens het salarishuis

Functie eisen

Deze consultant heeft ruime ervaring in zowel front- als back office processen en de wisselwerking in Customer Service omgevingen. Hij heeft goede kijk op innovaties en tendensen binnen de contactcenter wereld. Heeft uitstekend inzicht in implementaties en heeft BPO's voorbereid en uitgevoerd. SLA's zijn voor hem gesneden koek. Gegadigden kunnen mogelijk opteren voor een vaste rol na verloop van tijd (dus daartoe nu bereidheid tonen).

Regio
Noord
Provincie
Groningen
Plaatsnaam
Leek
Branche
vanwege de vertrouwelijkheid nader in te vullen
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.